Årets vinmesse ble verdens deiligste hagefest

Sjekk bildene fra 2017s mest fantastiske hagefest under. Tusen takk til alle som kom og gjorde denne dagen helt magisk. Dere er de blideste og hyggeligste folkene vi vet om!

 

Da vi våknet til strålende sol på lørdagen under Bergen Vinfest var det ikke vanskelig å bestemme oss for å flytte vinmessen fra Terminus Hall og ut i hagen. Dermed ble messen i år til et stort og deilig hageparty.

 

Sølvi Tellnes og Ann Iren Tellnes Moe koser seg i solen i parken foran Villa Terminus på Bergen Vinfests vinmesse.

 

Kjerstin Gundersen, Sunniva Schultze-Florey, Simon Valland og Maria Stokstad smaker Capertif Kaapse Dief Soet Vermoed fra Sør-Afrika av Adi Badenhorst. Sistnevnte var på plass under vinfesten for å lage fyrverkeri på Colonialen. Han er oppvokst på gård i en tid da det var flere hippier enn trafikklys og man fremdeles spiste friske grønnsaker mens man drakk Cinsault. Som 13-åring produserte han sin første vin, og etter endt skolegang bar det rett videre på ønologistudiet for å studere vinmaking.

 

Kjerstin og Trond Takle smaker vinen til Alberto Frea.

 

Adi Badenhorst er stolt grunnlegger av Swartland Revolution og Swartland Indepentant for vin fra den nye verdens underverden.
Trine Kvernhusvik, Vegar Enget og Thale Bjørnerheim koser seg i solen i parken foran Villa Terminus på Bergen Vinfests vinmesse.

 

Marita Nikolaisen, Marianne E. Hals og Ingrid-Johanne Nilsen koser seg i solen i parken foran Villa Terminus på Bergen Vinfests vinmesse.

 

Ruben Oen og Marit Hellestø smaker på Edel fra Gjermund Åkre. Gården der sideren blir produsert ligger på vestsiden av Sørfjorden i Ullensvang i Hardanger. – Vi lager fem sorter sider i tillegg til eplemost. I fjor presset vi 50 tonn epler som ga 10.000 liter eplemost, sier Gjermund. Han hadde blant annet med seg sin nye rosésider som var laget av eple og bringebær. Den var så fersk at den ennå ikke hadde fått etikett.

 

Tore Berga Håland, Anita Tvedt Nordal og Louis C. Dahl.

 

Gården der denne sideren blir produsert ligger på vestsiden av Sørfjorden i Ullensvang i Hardanger. – Vi lager fem sorter sider i tillegg til eplemost. I fjor presset vi 50 tonn epler som ga 10.000 liter eplemost, sier Gjermund. Han hadde blant annet med seg sin nye rosésider som var laget av eple og bringebær. Den var så fersk at den ennå ikke hadde fått etikett.

 

Gjermund Åkres sider var svært populær under Sensommerens store vinmesse i hagen foran Villa Terminus.