Sensommerens vin- og ostetog!

Oppvarming til oste-VM

Bli med på sensommerens store vin- og ostetog gjennom Bergens gater. Vi byr på store og små smaksopplevelser med presentasjon av nasjonale og internasjonale oster og osteprodusenter, samt internasjonale vinhus. Turen er sosial med masse gode smakskombinasjoner og en uhøytidelig ost og vin quiz.

Deltagerne ønskes velkommen med aperitiff og god stemning kl. 17.30. Deretter deles de opp i «togvogner» og går fra restaurant til restaurant eller vinbar. På hvert sted vil det bli servert ost eller osteretter og viner som passer til. På noen steder vil osteprodusenten være tilstede selv, på andre steder er det vinmakeren som kaster glans.

Tre tog-ruter å velge mellom:

Vintog 1 : Fjellskål – Pergola – Marg & Bein – Storm – Potetkjelleren – Dråpen

Vintog 2 : Bare i Børs – Litteraturhuset – Salsa – Kitchen & Table – Altona – Bien Centro

Vintog 3: Pascal Mat & Vin – Don Pippo – Restaurant 1877 – Bare Vestland – Colonialen – Vågal

Ost og vintog-arrangementet blir en fin oppvarming til Kick Off for oste-VM i forbindelse med Bergen Matfestival og selvfølgelig en «cheesy» teaser for vår bransjes engasjement inn mot selve oste-VM i november. Dette blir garantert både interessant og lærerikt i tillegg til en gastronomisk opplevelse. Deltagere går sammen med representanter fra restauranter der de kjøpte billett. Det blir arrangert quiz – vinnerlag kåres mot slutten av kvelden på stedene hvor man har bestilt billett.

 

Pris kr. 695 ,- (billetter i salg onsdag 6. juni kl 1200)

 

Velkommen til sensommerens vin- og ostetog!

UTSOLGT

Vintoget

Årets store vintur gjennom Bergens gater med stopp på mange steder med store og små smaksopplevelser og presentasjon av internasjonale vinhus. Turen er sosial med masse gode smaker og morsom vin quiz. 

Deltagerne ønskes velkommen med aperitiff og god stemning kl. 17.30 på Terminus. Deltagerne blir delt opp i «togvogner» og går fra restaurant til restaurant eller vinbar. På hvert sted vil det bli servert vinfestaktuelle viner og smakebiter på mat som passer til. Vinmakere er til stede og forteller om sine viner. Vintog-arrangementet er både interessant og lærerikt i tillegg til gastronomisk opplevelse. Deltagere går sammen med representanter fra restauranter der de kjøpte billett. Det blir arrangert blindsmakingskonkurranse og quiz – vinnerlag kåres mot slutten av kvelden på stedene hvor man har bestilt billett. 

Tog 1: Pascal Mat og Vin, Altona, Restaurant 1877, Colonialen Restaurant, Dråpen, Don Pippo og Bocca

Tog 2: Potetkjelleren, Bare, Colonialen Litteraturhuset, Pergola, Kitchen & Table, Boha og Sumo

Gastrotog

Bli med på ny og spennende tur i regi av Bergen Vinfest. Vi utvider Vintogets suksess med et mindre Gastrotog. Turen går innom fem restauranter hvor vi sitter ned og spiser en rett på hvert sted komponert med tilhørende viner som presenteres på stedene. Deltagere går sammen med representanter fra restauranter der de har kjøpt billett.

To tog-ruter å velge mellom:

Tog 1: Potetkjelleren, Colonialen Restaurant, Bare vestland, Boha , Altona

Tog 2: 1877, Colonialen Litteraturhuset, Bare på Børsen, Pascal, Kitchen&Table

Gjestene møter på den restauranten hvor de har kjøpt billett kl 1900.

Pris kr. 1 495,-

Pris med BT fordel kr. 1 395,-

Totalt ant plasser 110