Bergen Vintog

BILLETTSALG TIL VÅRENS VINTOG STARTER

ONSDAG 13. MARS KL 0900

Vårens store vintur gjennom Bergens gater med stopp på mange steder med store og små smaksopplevelser og presentasjon av internasjonale vinhus. Turen er sosial med masse gode smaker og morsom vin quiz.

Deltagerne ønskes velkommen med aperitiff og god stemning kl. 17.00 i Grieghallen. Deltagerne blir delt opp i «togvogner» og går fra restaurant til restaurant eller vinbar. På hvert sted vil det bli servert vinfestaktuelle viner og smakebiter på mat som passer til. Vinmakere er til stede og forteller om sine viner. Vintog-arrangementet er både interessant og lærerikt i tillegg til gastronomisk opplevelse. Deltagere går sammen med representanter fra restauranter der de kjøpte billett. Det blir arrangert blindsmakingskonkurranse og quiz – vinnerlaget kåres og kvelden avsluttes med en større fest på Colonialen Litteraturhuset.

Tre tog-ruter å velge mellom:

Vintog 1 :
Bare Vestland, Colonialen 44, Don Pippo, Fjellskål, Pergola Mat & Vinbar, Salsa & Vågal
Vintog 2 :
Altona, Dråpen, Marg & Bein, Storm, Restaurant 1877, Sumo & Hoggorm
Vintog 3 :
Bare i Børs, Bien Centro, Colonialen Litteraturhuset, Kitchen & Table, Pascal Mat & Vin, Potetkjelleren, Hotel Norge by Scandic.

 

Pris pr person kr. 695,-

Inngang: Spissen, hovedinngang

Velkommen til Bergen Vintog 2019

Vårens store vinmesse

Kom og smak mye spennende viner fra landets største importører med mulighet for å møte mange spennende produsenter fra ulike vinland.

Kl. 1200 – 1600

Utstillere på messen:

Nebbiolo Wines

Fondberg

Autentico & Unico

Plusvini

Red & White

Vingruppen

Åkre Gård og Edel Cider 

Vinarius

Bonum Beverages

Stenberg & Blom

Engelstad

Winepartners Nordic

Moestue Grape Selection

Treasury Wine Estates