Herlige vinkvelder med Andi Weigand

Marg og Bein er så heldige at vi i år får besøk av Andi Weigland på Bergen Vinfest!

Andi Weigand er en ung og fremadstormende vinmaker fra iPfonen, Franken. Familien jobber etter økologiske prinsipper og kombinerer de gamle tradisjonene med iver og nytenkning. Produsenten viser og tar med seg det aller beste fra begge verdener.

Velg mellom disse to kveldene:

Fredag 03.05 – Winemakers dinner med Andi
En 5-retters wine makers dinner inkludert 6 glass vin til rettene kr. 1195,-

Lørdag 04.05 – 4 retter med Andi + á la carte
Andi Weigand er i salen med oss og serverer og svarer på spørsmål fra kl. 19.00 til 22.00. Velg mellom en 4-retters meny med vinpakke eller fra vår á la carte meny. Vi tilbyr også alle viner som enkelt-glass.

Mer info om produsenten:
Familien Weigand har siden 1990 jobbet sammen i Iphofen og nå har tiden kommet for at sønnen Andi har tatt over og med nye tanker fører vineriet fremover. Her jobbes det etter økologiske prinsipper og kun håndarbeid hvor de selekterer de beste druene som spontanfermenterer i gamle eikefat som han har arvet etter sin bestefar. Andi kombinerer de gamle tradisjonene med iver og nytenkning og tar med seg det beste fra begge verdener.

En enorm vekt på samhold hos familien og kjærligheten for samspillet mellom naturen og vinmarkene og hvordan dette gjennspeiles i vinene er veldig viktig for Andi. De jobber veldig tett på plantene som er 45-55 år gamle og ser det at alderen for dem er ekstremt viktig i å lage komplekse og konsentrerte viner. I kjelleren er det ingen tilsetninger annet enn mikrofloraen som er tilstede.

Billett til fredag og 5-retters middag!

Billett til lørdag og 4-retters middag!