DETTE BLIR STRÅLENDE!

Fredag og lørdag under vinfesten 2017 braker det løs med Don Pippos ASIAN SUPER TACO-STYLE WINEFEST FEAST PARTY – en helaftens massiv mauleparty der man konkurrerer med nabobordet om å lage den absolutt beste mat- og vinkombinasjonen. Her serverer vi hjemmelagde og smakfulle retter som indonesiske Lam Rendang, malaysisk karri og kantonesisk soyakylling som man selv setter sammen med enten ris, fritert wonton, spicy kimchi, friske urter, et utall sauser, (inkludert hjemmelaget sweet chili) og masse annet digg.

Kokker og vertskap for kvelden er ingen ringere enn Miss Sensational Superasianchef herself: kokk og konditor Ingrid Eidsaa, samt sidestilt sidekick og gastronomisk anker: Gastronom og kvanteitaliener, Jonas (Lost in Transasian) Zackrisson Torp. Kveldens mer eller mindre tilstedeværende vinguide er Mr. Mt. Ventoux hisself, Ove Svendsen.

Viner for kvelden vil hovedsakelig være ufiltrerte med vekt på de oransje variantene. Foretrekker man noe annet vil man nødvendigvis først skjelles ut etter noter, men tilslutt: aksepteres og elskes som en nær venn og sjelefrende.

Musikk under måltidet vil være hovedsakelig sarkastisk / asiatisk med fremragende seleksjoner musikk fra ledende musikknasjoner som Nepal, Indonesia og i reconciliasjonens navn, også fra både Nord og Syd-Korea.

Musikken skal ikke spilles så høyt at det blir irriterende for folk. Dette passer vi bare på.

FRA 19.30 til ca. 21.00.
ASIAN FEAST MENY: 650,- inkl. forretter (tygg), mat og velkomst-bobler.
ANBEFALTE VINPAKKER – kjøpes på stedet alt etter tørst og behov. Ellers, et solid utvalg med røde/hvite/andre viner på glass. 

Book på her
Skriv “aAsian Food Party – lørdag” i beskjedfeltet.