Christer Berens kommer på besøk.

Kitchen & Table får besøk av Christer Berens 3.mai og byr på følgende:
Winemakers Dinner som starter med vinsmaking fra 19.00 til 19.30, deretter serverer de en herlig 4 retters meny akkompagnert av Christers’ fabelaktige viner.

Dato: Onsdag 3.mai
Start: Kl.19.00
Pris per person 995,- inkl. vinsmaking, 4 retters meny og 4 retters vinemeny.

Om Christer:
Cuvée Christer Berens er en vinserie laget av vinkjenneren Christer Berens. Christer finner frem til litt ukjente vinområder hvor det lages vin av høy kvalitet til en rimelig pris. Han blander sine viner for at de skal kunne nytes på egen hånd, men også til mat. Christer har alltid vært opptatt av at god vin skal være for alle, og serien inneholder foreløpig viner fra Italia og Frankrike. Berens vokste opp i Bollebygd utenfor Gøteborg, og dette ser man i seriens logo som er tydelig inspirert av Bollebygds kommunevåpen. Christer er utdannet vinkelner, og har jobbet både som dette og restaurantsjef i tillegg til å ha skrevet en rekke vin- og matbøker.

Navnet Christer Berens er synonymt med vin. Berens er kåret til Norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard. Han har også faste innslag på TV2s «God Morgen, Norge» og P4s «Nytelsesfredag». Han holder også vinkurs og foredrag, og turnerer land og strand for å bidra til å gi flere smaksopplevelser med mat og vin.

Hjertelig velkommen!