Høstens store ost- og vintur!

Oppvarming til oste-VM

 

Høstens store ost- og vintur gjennom Bergens gater med stopp på mange går av stabelen torsdag 30. august. Vi byr på store og små smaksopplevelser med presentasjon av nasjonale og internasjonale oster og osteprodusenter, samt internasjonale vinhus. Turen er sosial med masse gode smakskombinasjoner og en uhøytidelig oste quiz.

Deltagerne ønskes velkommen med aperitiff og god stemning kl. 17.30. Deretter deles de opp i «togvogner» og går fra restaurant til restaurant eller vinbar. På hvert sted vil det bli servert ost eller osteretter og viner som passer til. På noen steder vil osteprodusenten være tilstede selv, på andre steder er det vinmakeren som kaster glans.

Ost og vintog-arrangementet blir en fin oppvarming til Kick Off for oste-VM i forbindelse med Bergen Matfestival og selvfølgelig en «cheesy» teaser for vår bransjes engasjement inn mot selve oste-VM i november. Dette blir garantert både interessant og lærerikt i tillegg til en gastronomisk opplevelse. Deltagere går sammen med representanter fra restauranter der de kjøpte billett. Det blir arrangert quiz – vinnerlag kåres mot slutten av kvelden på stedene hvor man har bestilt billett.

 

Billetter vil bli lagt ut for salg i løpet av mai.

 

Vi forbereder og gleder oss til oste-VM i Bergen!