Mat og vin i kombinasjon med Merete Bø

Vil du bli en mester på å kombinere mat og vin? Og lære fra en av norges aller beste vinkelnere? Og attpåtil få høre litt om hvordan den nyeste boken hennes ble til, samtidig som du smaker deg rolig og behagelig igjennom 8 forskjellige viner?

 

Merete Bø er sommelier, forfatter, vinskribent og ikke mindre enn dobbelt norsk mester for vinkelnere, nordisk mester samt semifinalist i både EM og VM. Hun har skrevet om vin fast for Dagen Næringsliv og DN.no siden 2007, og har lang fartstid og erfaring fra restauranter som, Bagatelle, Cru og Park Hotel Vossevangen.

Fredag kveld den 24 mars inviterer Grand Bergen til en intim, lærerik og samtidig avslappende vinkveld med Merete Bø. Vi smaker ikke mindre enn 8 hvite og røde viner der Merete viser hvordan hun, som en av Norges aller mest erfarne vinkelnere kombinerer vin- og druetyper med mat.

Kvelden arrangereres i anledning Meretes nyeste bok, “Innerå + Bø”. En bok hun har skrevet sammen med Nordisk Mester i kokkekunst, Kari Innerå og fotograf Sune Eriksen. I tillegg til nyutgivelsen har Merete også skrevet bøker om både Piemonte, Burgund og Rhône, vinområder vi også vil få smakseksempler fra.

Både boken og denne kvelden er uunnværlige for mat- og vinelskere som ønsker å vite mer om og forsøke seg på, kombinasjoner av mat og vin. I tillegg til råd og vink fra forfatteren selv under smakingen vil også boken være tilgjengelig for salg og signering av Merete denne fredagen.

Grand Bergen
24 mars k. 19.00
Pris: 590,- + billettavgift (30,-)