Perler fra Banfi

Lørdag 26.august 2017 lager vi en feiende flott og velsmakende kombinasjon av mat og drikke i forbindelse med Bergen Vinfest. Start i Ludvig Bar kl. 19.00 til felles aperitiff og fingermat og fortsetter i Pascal med 4-retter meny og tilhørende viner. Om ikke dette klokkeslett passer så kom når det passer dere, vi er fleksible for dere !

Vi serverer vin fra Castello Banfi geleidet av deres kunnskapsrike regional manager Europa, Igor Marini, som ogaå er master of wine. I god kombinasjon med mat tilbredt av sesongens beste råvarer.

Dette blir en smakfull aften – hvor du får servert følgende meny:

Amuse bouche

Vin: Brut Metode Tradizionale Classico

Stekt kongekrabbe med urtecrisp, avokado, syltet fennikel

og soyanøttesmør

Vin : Banfi La Pettegola Vermentino

Andebryst og lår med panert sopprisotto, jordskokk,

Purreløk og trøffel

Vin : Banfi Brunello di Montalcino

Oster med marmelade og nøttetoast

Vin : Banfi Summus
«Plomme tarte tatin» med kanel-rømmeis

og eple
Vin :
Banfi Florus Moscadello di Montalcino
Kaffe – Petit fours

Kr. 895.- inkl. meny, vin, kaffe og petit fours
Til avec anbefales : Grappa di Montalcino fra Banfi kr. 60 pr. glass

Bordreserver her eller send en mail

 

Castello Banfi

Montalcino er en vakker middelalderlandsby sør for Siena i Toscana. Byen ligger på en 600 meter høy åskam med en gammel borg ruvende over landskapet. Det var i disse pittoreske omgivelsene at brødrene Mariani bestemte seg for å etablere sitt Banfi-imperium på midten av 1900-tallet. De lette etter muligheter for å lage vin på et sted der de kunne kombinere italienske tradisjoner og moderne teknologi. På den 2830 hektar store eiendommen i Montalcino produserer Castello Banfi årlig 10 millioner flasker, og eksporterer vin til over 50 land. Banfi er i dag en av Italias største vinprodusenter. Banfi har også en eiendom i Piemonte, hvor de produserer viner typiske for området.