Til bords med Johan Meyer

  • 03 mai, 2019

Til bords med Johan Meyer – tryllekunstneren bak de magiske Mother Rock vinene.

Smaksløkene skal vekkes – mange smaksrike retter fra Colonialens kjøkken serveres på bordet og deles – sharing is caring! Viner vil bli sendt rundt og Johan Meyer forteller.

Johan er svært eksentrisk og deler historier i fleng. Med stor innlevelse vil han også forteller om sine viner og sitt liv som vinprodusent i Sør Afrika. Man kan vente seg en svært hyggelig aften med nydelig mat, gode viner og underholdende vertskap!

Til Bergen Vinfest har Johan med 7 forskjellige viner, og alle skal smakes.

JH Meyer Signature wines ble etablert av Johan Meyer i 2010. Han ble raskt nominert som Young Gun of the Year og har siden det rangert som en av de mest spennende unge produsentene i Sør-Afrika.          

Johan – aka «Stompy» – er overbevist om at gode viner hovedsakelig produseres frem fra godt, hardt arbeid i vinmarkene, og driver derfor sine vinmarker økologisk uten bruk av sprøytemidler.

Stompy studerte i ung alder vinmaking ved universitetet i Stellenbosch, og etter å ha jobbet hos noen av de ledende produsentene innen bærekraftig vinproduksjon i sør-Frankrike returnerte han til Sør-Afrika med en klar idé om hvordan man kunne produsere friske, leskende viner av høy kvalitet i et varmt klima.

Han befester og beviser at han er posisjonen verdig gjennom sine pinot noir og chardonnaybaserte signaturviner og med prosjektet Mother Rock. Dette er viner hvor tilnærmingen er mer eksperimentell med en kombinasjon av skall-kontakt og blandinger med forskjellige druer.

Middagen starter kl. 18.00

Billetter finner du her: