Spennende smaker fra havet med Hugel & Fils

Gjennom flere års erfaring, og samarbeid, har vi sammen med Havforskningsinstituttet laget en helt spesiell meny til dere i anledning årets vinfest.

Pascal Mat & Vin byr på utsøkte retter laget av både kjente og ukjente skatter fra havet. Vinbonden selv, fra Hugel & Fils, skjenker selv de edle dråper i glasset og forteller gjerne historien om vingården og valgte viner. Kl. 19.00 ønskes du velkommen av vinbonden og Otte Bjelland, fra Havforskningsinstituttet, som tar deg med på en kort reise inn i bifangsten sin historie og bruk.

Kl. 19.30 fortsetter kvelden i Pascal Mat & Vin med følgende meny og tilhørende drikke:

Smørposjert Stillehavsøsters   – Hugel Classic Riesling
Tempurastekt bifangst – Hugel Pinot Blanc «Les Amours»
Grillet bifangst med asparges og hollandaise – Hugel Riesling Grand Vin d`Alsace «Grossi Laüe»
Assorterte oster  – Hugel Classic Gewurztraminer
Rabarbra og hvit sjokolade  – Hugel Vendange Tardive Gewurztraminer

Meny inkl. drikke pr. person Kr. 995,-

Om produsenten: Noen av de mest praktfulle hvitviner i Frankrike har sitt opphav i Riquewihr, Alsace. Det er uten tvil de hvite viner Alsace er mest kjent for. Hugel & Fils er nok det mest berømte og respektere vinhuset i Alsace, grunnlagt allerede i 1639. Med over 375 år i Alsace og dets vins tjeneste, er det betydelige mengder kunnskap og erfaringer familien sitter inne med.