
Winemakers Sharing Dinner
- 05 mai, 2018
- Kitchen & Table
Kitchen & Table Bergen inviterer til et festmåltid på Winemakers Sharing Dinner.
Vi samles alle rundt bordet for en kveld fylt med god mat, deilig vin og ikke minst godt selskap.
Vi får besøk av det fantastiske vinhuset Josè Maria da Fonseca fra Portugal!
Familiebedriften har nesten 200 år på baken, men vinhuset er allikevel i høyeste grad oppdaterte. Her gjelder filosofien om konstant utvikling, investering i forskning og produksjon, samt å kombinere moderne teknikker med tradisjonell kunnskap. Josè Maria da Fonseca har produsert vin siden 1834 og er dermed det eldste og mest prestisjefylte vinhuset i Portugal.
Sammen med deilige viner fra Josè Maria da Fonseca disker vi opp til fest i ekte Kitchen & Table-stil med vår innholdsrike sharingmeny.
Til forrett fyller vi bordet med fristende sjømat som kveite, laks, blåskjell og krabbe, alt med en twist av Asia.
Saftige kjøttretter fra kullgrillen til hovedrett serveres med masse deilig tilbehør der bbq er tema.
Ingen fest er komplett uten kake til dessert, vi avslutter derfor festmåltidet med en saftig appelsin- og nøttekake!
Bli med på festen! Vi starter med aperitiff kl. 19.00.
SHARING MENY
FORRETTER
Singapore pepperkrabbe – lime og ingefær.
Blåskjell – brent sitron
Laks “Tataki” – grønnsakstempura.
Kveitecarpaccio – chili og koriander.
HOVEDRETTER
Fra kullgrill
Ribbe av storfe, langtidsbraisert i 48 timer – søtpotetfries, avokadosalat og salat.
Vårkylling – asparges og sitron.
Oklahoma Pork – coleslaw, marinerte mungspirer og bbq-saus
DESSERT
K&T nøttekake med appelsinkrem og krokan.
–
Mat og vinpakke: 1095 ,- per person
Kun mat: 600,- per person
Reserver plass HER