pergola3

Pergola

Nedre Korskirkealmenning 9
55 01 85 73
www.pergola.no

Velkommen til en uformell og koselig atmosfære hos oss på Pergola mat og vinbar. Du finner oss i skostredet, men vi har også inngang fra Nedre Korskirkealmenningen.

Hos oss kan du velge mellom 350 forskjellige viner fra hele verden. Prøv gjerne vår egen import. Vi har et godt utvalg av oster, salamier og skinker.
Har man lyst på noe varmt så lager vi i tillegg italiensk pizza.
For større grupper kan vi lage til en utvidet 3-retters meny.

Og på fine dager hvorfor ikke ta et glass eller to i vår koselige bakgård.

Welcome to a casual and cozy atmosphere at Pergola food and wine. You can find us in the vibrant Skostredet.

Here you can choose from 350 different wines from around the world. Feel free to try our own imports. We also have a good selection of cheeses, salamis and hams.
If you fancy something hot we make a stunning Italian pizza.
For larger groups we also offer an extended 3-course menu.

And on sunny days why not have a glass or two in our cozy backyard.

Torsdag 1. sept

Vintog

18.30 – 23.00
Oppmøte i Grand Selskapslokaler

Vi starter i Grand Selskapslokaler hvor deltakerne så går fra restaurant til restaurant. På hvert stoppested blir det servert vinfestaktuelle viner og deilige smakebiter på mat som passer til. Vinmakerne vil være til stede og fortelle om sine viner på stoppestedene, og kokkene kan kansje forelle deg hvorfor akkurat denne vinen passer til maten som serveres.

Fredag 2. sept

Foredrag

Christopher Moestue

19.00 får vi besøk av Christopher Moestue. Han er en av landets beste vinsmakere,og sitter inne med enorm kunnskap om vin. Han står bak vinimportselskapet Moestue Grape Selections. Moestue Grape Selections har han bygget fra bunn, til å bli et av de ledende selskapene når det gjelder både kvalitet og volum. Før det, var han med å bygge opp vinkelnerutdannelsen i Norge. Han hadde flere år i Stavanger på Gastronomisk Institutt. I tillegg har han vært sommelier på Bagatelle i sine yngre år. Han er også medeier av flere vingårder. Vinene vi skal smake, kommer fra disse. Det er bare å glede seg. Christopher er en suveren foredragsholder.

Lørdag 3. sept

Boblende shopping

Med Colonialen

11.00 Oppstart på Litteraturhuset