Velkommen til Bergen Vinfest 2019

Nok en gang arrangeres Bergen Vinfest i verdens fineste by. Vi som er involverte har allerede begynt å ringe importører, avtale besøk fra vinmakere og så smått begynne å se for oss fantastiske arrangementer og de beste vin- og matkombinasjonene noensinne.

Vinfesten åpner også i år med vintog og påfølgende vinsmaking på de forskjellige restaurantene. Der får publikum servert dertil passende mat – i perfekt kombinasjon, for å si det som det er. Alle restaurantene og vinhusene vil kjøre egne program hver dag, hele dagen. Vintogene går av stabelen i Grieghallen, mens Vinmessen blir avholdt på Terminus i år.

Vi har noe for enhver smak!

Bergen Vinfest består av mange medlemmer og representerer derfor et utrolig mangfold av spise- og skjenkesteder. Blant våre medlemmer finner du de som spesialiserer seg på asiatiske smaker, på fisk og skalldyr, på menyer med nordisk vri og på småretter og vinbar. Alt i alt snakker vi om hele 18 unike tilbud til alle våre vinglade gjester.

Mye skal på plass før den store festen kan starte. Klare arrangementer vil bli lagt ut fortløpende både på websiden vår og på Facebook.

I salg nå!

Her er de ettertraktede billettene til til årets største vinsmaking: Bergen Vinfest Vårmesse 2019 i Grieghallen. Messen holdes lørdag 4. mai fra 12.00 til 16.00.

Her møter du vinprodusenter, over 20 av de aller beste vinimportørene og får tidlig smakt vinene «alle» kommer til å snakke om i 2019.

Velkommen til Bergen Vinfest!