Jazz og Jus

Saturday
7
May
18:00
Colonialen Litteraturhuset
Pris
1650
Billetter

Vuggende drømmekveld med jazz, nydelig mat og digg vin i Brasseriet - en nydelig avslutning på årets vinfest!

Bergenske jazzmusikere, staben på Brasseriet og vinene fra “Salva” vil legge grunnlaget for en fin fin kveld. Vi serverer en 5-retters meny hvor Salvador sine viner vil skinne til maten. Vi smaker 1 og 2 viner til hver rett og lar smaksløkene få glede seg over tipp topp kombinasjoner. OG alt dette toppet med deilig jazz!

Salvador har laget vin siden han var 16 år og etter naturens spilleregler lager han helt magiske viner! Vi har tidligere besøkt Salvador i Emporda og gleder oss stort til å sette fokus på hans viner under Bergen Vinfest. Makan til kunnskap og sykt digge viner skal man lete lenge etter!!

Gled deg til en vuggende, drømmekveld med jazzmusikk, nydelig mat og digg vin i glasset!

Lørdag 7. mai – Kl. 18.00

Musikk

Kveldens band består av fire etablerte jazzmusikere fra Bergen, musikere fra bla. Evigheten, Dumbo Casino og Húm. Rakel Anna Kristjánsdóttir (vokal), Peter Søreide (gitar), Sverre Sæbø (kontrabass) og Cato Lyngholm (trommer). De vil spille alle de gode jazzlåtene du er glad i.

Vinmaker: Cosmic Vinyater

Cosmic Vinyaters produserer økologiske og naturlige viner i Emporda og Penedes. Salvador «Salva» Batlle produserte sin første vin fra foreldrene sin vinmark i Penedes allerede som 16-åring. I 2013 kjøpte han et lite forlatt vineri med tilhørende leilighet i Emporda, og har gradvis økt sin produksjon her med et sterkt fokus på lokale druer. Salva har nå overtatt flere gamle vinmarker i området etter å ha blitt tilbudt dem av de lokale, og han replanter også mye carignan blanc med tanke på fremtidige generasjoner. De siste årene har Salva også podet lokale druer vekk fra de internasjonale druesortene plantet på 80-tallet. År for år har Cosmic Vinyaters økt sin kvalitet og kompetanse, og det er en grunn til at han er valgt til en av produsentene med hovedfokus hos en av de beste restaurantene i området, nemlig Celler Can Roca.